Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8 g
Calorieën
2509 kJ /
606 kcal
Vetten
44 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Pompoen vingers
1u. 30min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen